Sayfalar

10 Şubat 2013 Pazar

Başkent kulisi 10 şubat 2013 pazar bakan fatma şahin kanal 7 izle

başkent kulisi 10.02.2013 izle
Programın Adı : Başkent Kulisi
Programın Saati : 11:20
Programın Kanalı : Kanal 7
Programın Sunucusu : Mehmet Acet

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in sunduğu Başkent Kulisi bu hafta Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’i konuk ediyor. Bakan Şahin canlı yayında kadına şiddete karşı alınan önlemler, “aile ombudsmanlığı” projesinin ayrıntıları ve özürlüler yasası hakkında atılan adımları anlatacak.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın yayınladığı istatistiklere göre Kadına Karşı Şiddet Yasası’nın yürürlüğe girdiğinden bu yana on bir ayda yaklaşık 13 bin kadına koruma tedbirleri alındı. Bu süreçte eşlerine şiddet uygulayan aralarında polis ve askerlerin de bulunduğu 15 bin kişinin silah taşımaları yasaklandı. Aile içi şiddetin sona erdirilmesini amaçlayan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin Başkent Kulisi’nde konu hakkında Mehmet Acet’in sorularını yanıtlayacak. Bakan Şahin, kadına karşı şiddet için alınan önlemler, bakanlığın hazırladığı şiddet haritasının çarpıcı verileri, aile içi anlaşmazlıklara karşı geliştirilecek “aile ombudsmanlığı”nın ayrıntıları ve koruyucu aile modelinin yaygınlaştırılması çalışmaları hakkında önemli bilgiler aktaracak. Bakan Fatma Şahin ayrıca özürlüler yasası ve engellilere yönelik memuriyet sınavında tüm engel gruplarına ayrı sınav uygulaması ile CHP'nin kadınlara şiddet uygulayanlara özel infaz uygulama teklifini tüm yönleri ile canlı yayında değerlendirecek.

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in sunduğu Başkent Kulisi, gündemdeki gelişmelerin derinlemesine analiz edildiği, güncel tartışmaların yapıldığı birbirinden önemli konuklarıyla Kanal 7’de.

Etiketler : başkent kulisi 10 şubat 2013 seyret, başkent kulisi 10 şubat 2013 full izle, başkent kulisi 10 şubat 2013 HD izle, başkent kulisi 10 şubat izle, başkent kulisi 10.02.2013 izle, başkent kulisi izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder