Sayfalar

24 Şubat 2013 Pazar

Gezebilsem programı 24 şubat 2013 pazar manisa kanal 7 izle

gezebilsem 24.02.2013 izle
Programın Adı : Gezebilsem
Programın Saati : 15:00
Programın Kanalı : Kanal 7
Programın Sunucusu : Osman Yıldırım

Osman Yıldırım’ın sunduğu Kanal 7’nin gezi programı Gezebilsem bu hafta, Manisa’dan evlere konuk oluyor. Programda, Saruhan ilçesine bağlı Hatıplar köyünde yöre halkıyla sohbet eden ve Manisa’ya özgü yemekleri tadan Osman Yıldırım’ın köyün muhtarıyla yufka açmaya çalıştığı komik görüntüler, inekten korkan Yıldırım’ın süt sağarken döktüğü soğuk terler ve keyifli sohbetler ekrana gelecek.

Osman Yıldırım’ın sempatik sunumuyla Kanal 7’de ekranlara gelen Gezebilsem’in bu haftaki durağı Manisa olacak. Hatıplar Köyü’ndeki hamur açan kadınların yanına giderek gezisine başlayan Osman Yıldırım, hamur açmanın inceliklerini erbabından öğrenip, büyük uğraşları sonucu yaptığı gözlemeleri köy kahvesindeki amcalara ikram etti. Programda, dağda koyunlarını güden 85 yaşındaki çoban ile sohbet eden Osman Yıldırım’ın keşkek pişiren kadınlar ile yaşadığı ilginç diyaloglar izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşatacak. Programda ayrıca, inekten korka korka süt sağmaya çalışırken Mersin ile Manisa’yı karıştıran sempatik sunucunun komik görüntüleri ekrana yansıyacak. Her gittiği yerde aşçılığa soyunan Osman Yıldırım’ın Manisa’da da köfte yapımı, mekândaki müşterilere servisi ve ustaya karşı muzip davranışları Gezebilsem’de olacak.

Etiketler : gezebilsem 24 şubat 2013 seyret, gezebilsem 24 şubat 2013 full izle, gezebilsem 24 şubat 2013 HD izle, gezebilsem 24 şubat izle, gezebilsem 24.02.2013 izle, gezebilsem izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder