Sayfalar

17 Şubat 2013 Pazar

Gezebilsem programı 17 şubat 2013 pazar yalova kanal 7 izle

gezebilsem 17.02.2013 izle
Programın Adı : Gezebilsem
Programın Saati : 15:00
Programın Kanalı : Kanal 7
Programın Sunucusu : Osman Yıldırım

Osman Yıldırım’ın sunduğu Kanal 7’nin gezi programı Gezebilsem bu hafta, Yalova’dan evlere konuk oluyor. Programda, 200 yıllık Doğu Çınarı adı verilen ağacın tarihçesi, yöre halkıyla keyifli sohbetler ve Yalova Sütlüsü’nün yapımı ekrana gelecek. Osman Yıldırım programda Yalova’da bulunan termal kaplıcadan soğuk kış günlerinde ekran başındakilerin içini ısıtacak görüntüleri de aktaracak. Programda ayrıca, iki dönemdir muhtar seçilen 9 yıllık Kılıçköy muhtarı Nedime Er’in Osman Yıldırım’la “kadın muhtar olmak” ile ilgili söyleşisi de ekrana yansıyacak.

Osman Yıldırım’ın sempatik sunumuyla Kanal 7’de ekranlara gelen Gezebilsem’in bu haftaki durağı Yalova olacak. İstanbul’un keşmekeşliğinden sıkılanların sığınacak limanı olan Yalova’dan keyifli görüntülerin ekrana geleceği programda Osman Yıldırım, izleyenler için yine birbirinden lezzetli tatlar aktaracak. Yıldırım programda, Bursa'nın kestane şekeri, Gaziantep'in baklavası varken Yalova'ya özgü bir tatlının olmamasıyla kısa bir süre önce ortaya çıkan Yalova Sütlüsü’nün yapımını izleyicilerle paylaşacak. Programda, Yalova’ya bağlı Kılıçköy’ün 9 yıllık muhtarlığını yürüten Nedime Er’le ‘kadın muhtar olmak’ üzerine keyifli  bir röportaj, ressam Ziya Bey ile çizim üzerine sohbet ekrana yansıyacak.  Osman Yıldırım ayrıca, soğuk kış günlerinin etkisini gösterdiği şu günlerde termal kaplıcalardaki görüntüleriyle ekran başındakilerin içini ısıtacak. 200 yıllık ‘Doğu Çınarı’ adı verilen ağacın tarihçesi de Gezebilsem’de olacak.

Etiketler : gezebilsem 17 şubat 2013 seyret, gezebilsem 17 şubat 2013 full izle, gezebilsem 17 şubat 2013 HD izle, gezebilsem 17 şubat izle, gezebilsem 17.02.2013 izle, gezebilsem izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder