Sayfalar

17 Şubat 2013 Pazar

Mustafa keser sizlerle 17 şubat 2013 pazar kanal 7 izle

mustafa keser 17.02.2013 izle
Programın Adı : Mustafa Keser Sizlerle
Programın Saati : 22:45
Programın Kanalı : Kanal 7
Programın Sunucusu : Mustafa Keser

Sazın, sözün, musikinin büyük ustası Mustafa Keser eşsiz repertuvarıyla Kanal 7 izleyenlerinin Pazar gecelerinin eğlencesi olmaya devam ediyor. Her kesimden isteklerin gönderildiği ve ekrana yansıdığı program geçen hafta başlattığı canlı bağlantı etkinliğini bu hafta da sürdürecek. Keser, itfaiyecilerle canlı bağlantı gerçekleştirerek onların isteklerini okuyacak.

Mustafa Keser’in neşeli ve samimi sunumuyla ekrana gelen ‘Mustafa Keser Sizlerle’ izleyenleri haftaya neşeyle hazırlıyor. Pazar akşamlarının keyif programı olan Mustafa Keser Sizlerle Türk müziğinin en güzel eserlerinden örnekler sunmaya devam ediyor. Mustafa Keser geçtiğimiz hafta hastane çalışanları ve hastanede yatan hastalarla bir 3G bağlantısı gerçekleştirmişti. Bu hafta yine “Gar, gış, gıyamet” demeden çalışan itfaiye işçileriyle 3G bağlantısı gerçekleştirecek ve onların isteklerini seslendirecek.

Türk sanat müziğini gençlere sevdiren, geniş repertuvarı ve güçlü sesiyle gönüllere taht kuran sanatçı “Mustafa Keser Sizlerle” programında Twitter’dan gelen istek önerilerine öncelik veriliyor.

Etiketler : mustafa keser sizlerle 17 şubat 2013 seyret, mustafa keser sizlerle 17 şubat 2013 full izle, mustafa keser sizlerle 17 şubat 2013 HD izle, mustafa keser sizlerle 17 şubat izle, mustafa keser sizlerle 17.02.2013 izle, mustafa keser sizlerle izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder